donderdag 16 augustus 2012

Golden Healing Room Introductie

Golden Healing Room Nieuwsbrief

Op 5 september a.s. organiseren wij, Hennie Heesbeen (www.siddharta.nu) en Ilona Lekahena (www.ylodion.nl), een Golden Healing Room Introductie avond in De Schaapshoeve in Langenboom, waarvoor wij je graag willen uitnodigen.

We bezoeken door middel van een visualisatie de Golden Healing Room, die zich bevindt in de eerste piramide van een uitgebreid complex: een grote binnenplaats die toegang biedt tot vier piramides. De deuren in de Golden Healing Room leiden onder meer naar de kamers van ons Hogere Zelf en ons DNA & etherisch lichaam, een Chapter Room (ontmoetingsruimte voor mondiaal overleg), een Engelenkamer, een Elfenkamer, een kamer van Overvloed en een studieruimte die toegang biedt tot de Akasha Kronieken.
Via een opening in het plafond kunnen we onder meer Sirius B bezoeken.

Op de introductie avond beperken we ons bezoek tot de Golden Healing Room. Tijdens weekend workshops hebben we de mogelijkheid om een groter deel van het complex te bezoeken.

De Golden Healing Room is door de Aartsengel van de Mendip Hills in Engeland door middel van een visualisatie geopenbaard aan Melvyn Firmager als een zeer krachtige helingmethode op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. In vervolg hierop heeft Melvyn op een knooppunt van leylijnen een steencirkel gebouwd, die een fysieke representatie vormt van de Golden Healing Room. Duidelijk werd dat Golden Healing Room Workshops gehouden mogen worden op krachtplaatsen met leylijn kruisingen en –knooppunten.

De Deel in de Schaapshoeve, waar de Golden Healing Room avonden en workshop worden gehouden, kent ook een leylijn kruising. We nemen tijdens de workshop plaats in de ontmoetingskring van de Schaapshoeve, dicht bij deze krachtige plek. Wij willen je hier graag verwelkomen.

Wanneer: woensdagavond 5 september
Tijd: 19.30 tot 22.30 uur
Waar: De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a, 5453 SE Langenboom
Kosten: € 15,00 (inclusief koffie en thee)
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Bij voldoende aanmeldingen gaat de avond door.
Aanmelden kan via info@wervelen.nl, 040-7853538 en info@siddharta.nu.

Geen opmerkingen: